Garda Group surft mee op Duivels ritme

Voelt u het ook al een beetje? De spanning die wordt opgebouwd richting vrijdagavond, als onze Rode Duivels het opnemen tegen Italië op EURO 2020? Wij volgen alles zeer aandachtig, want er zijn meer gelijkenissen tussen Verzekeringen en Voetbal dan u zou denken.

En dan hebben we het heus niet enkel over die 2 V’s. De manier waarop Roberto Martinez communiceert bijvoorbeeld, nemen we graag als voorbeeld van de professionele en transparante communicatie die wij ook nastreven: to the point, respectvol, en ook bij minder goed nieuws eerlijk en oprecht.

Net als Witsel en De Bruyne hun wedstrijd voorbereiden op training, bereiden wij ieder klantencontact voor zodat we u perfect voorbereid te woord kunnen staan. Enkel op die manier kunnen wij de partner zijn die u verdient.

En als Hazard dan toch niet zou kunnen spelen, staat er iemand anders van ons topteam klaar om diens taak naadloos over te nemen. Ook daar valt er een duidelijke parallel te trekken met de structuur die wij op poten gezet hebben.

Zo voelen wij ons tenminste ook af en toe een topsporter. Met focus, structuur en heel veel kennis als belangrijke uitgangspunten. Maar vrijdag van 21u tot 23u laten we het toch liever over aan onze collega’s in München. Go Belgium!

Om onze voetbalpassie ook met u te delen heeft u drie kansen om een duo VIP ticket winnen op een wedstrijd in de Jupiler Pro League volgend seizoen. Like ons op Facebook, Instagram en/of  LinkedIn en wie weet bent u bij de gelukkigen!

Mail ons    Bel ons    Afspraak maken

GARDA group Verzekeringsmakelaar Zottegem Herzele Geraardsbergen