1 maand gratis bijstand

Gaat u binnenkort op vakantie ? Dan is een goede bijstandsverzekering zeker een must. Met de reisbijstandsverzekering via De Clercq Consulting Group geniet u de beste bescherming indien u in het buitenland ziek wordt of een ongeluk krijgt. Bij De Clercq Consulting Group staan de belangen van de verzekerde immers altijd centraal.

Soms is het belangrijk dat u meteen gerepatrieerd wordt. Maar soms, als het mogelijk is, verkiest u om toch nog op uw bestemming te blijven en pas naar huis te gaan als uw vakantie afgelopen is. Als dat voor u het beste is, kan dat. Zo kunt u nog heerlijk met uw gezin of vrienden van de zon genieten. Bij ons ben je niet soms, maar altijd zeker van een persoonlijke oplossing!
Geniet bij onderschrijving van een jaarlijks reisbijstandscontract en bescherm het hele jaar door al uw reizen door een combinatie van een complete medische dekking, pechverhelping, bijstand aan uw medereizigers en de hereniging met uw familie op het thuisfront.

Momenteel loopt er een actie bij één van onze partners, Europ Assistance. Van 18 juni tot 15 juli 2018 krijgen nieuwe klanten 1 maand gratis bijstand bij afsluiting van een jaarcontract. 

Wenst u meer informatie of bent u overtuigd en wilt u een bijstandscontract afsluiten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen op het nummer 09/364.40.10, via e-mail info@dccg.be of maak meteen online een afspraak bij ons op kantoor.

reisbijstand reisverzekering bijstand auto fietsbijstand  repatriëring Verzekeringen Onafhankelijke Verzekeringsmakelaars De Clercq Consulting Group Zottegem Herzele Brakel Zwalm Oosterzele Sint-Lievens-Houtem Lierde Geraardsbergen Nazareth