Welkom bij GARDA group!

U verlangt voor uw verzekeringen het allerbeste: een uitmuntende service, eenvoud als het kan, expertise als het moet. Een persoonlijk contact, een onafhankelijk adviseur die uw situatie én de markt kent, en u dus de juiste oplossing kan bieden. Kortom, alles waar wij voor staan!

 

Om u blijvend deze service te kunnen bieden, breiden we ons team uit en veranderen we de naam en huisstijl van ons kantoor.

 

Vanaf februari 2019 bundelen De Clercq Consulting Group & Zakenkantoor Sven Van den Meersschaut de krachten en gaan we samen verder onder de naam GARDA group. We versterken zo verder onze onafhankelijkheid en kunnen beroep doen op meer dan 30 verzekeringsmaatschappijen en 20 financiële instellingen om voor u de beste oplossing te vinden.

 

Verzekeringsmakelaar Zottegem

 

Met heel veel zin gaan we de komende periode voor u aan de slag!

Het GARDA group - team

Hans, Tim, Sven, Luc, Paul, Bart, Isabel, Iris, Hilde en Evy

GARDA group Hans De Clercq Tim De Clercq Sven Van den Meersschaut Iris Christiaens Luc Van den Abeele Paul Van De Maele Isabel Depessemier Evy Van Wayenberge Bart Van Molle Hilde Van Herzele Eric De Clercq

GARDA group Verzekeringsmakelaar Zottegem Verzekeringen Zottegem Beleggingen Sparen Kredieten Hypothecaire Lening