Hoe goed ben jij beschermd tegen de risico's van het leven?

Gewaarborgd inkomen Overlijdensverzekering Pensioenopbouw

Herkenbaar? Lees dan zeker verder.

In ons leven lopen we allemaal een aantal persoonlijke risico's waarop we niet of niet genoeg voorbereid zijn. Ken jij de gevolgen voor jou en jouw gezin bij invaliditeit? Wat als je vroegtijdig zou overlijden? Of misschien heb je het geluk van lang te leven, maar heb je dan wel voldoende geld gespaard? 

In een reeks nieuwsberichten gaan we vanaf volgende maand dieper in op deze 3 risico's:

  • vroegtijdig overlijden: Hoe moet het verder met mijn gezin? Waarop hebben ze wettelijk recht? Wat met erfbelasting?
  • invaliditeit door ziekte of ongeval: Kom ik nog toe met een vervangingsinkomen? En hoeveel zal dat inkomen bedragen?
  • lang leven: Heb ik voldoende gespaard om mijn wettelijk pensioen aan te vullen? Moet ik mijn huis verkopen? Hoe kan ik mijn nalatenschap fiscaal vriendelijk overlaten maar toch de controle behouden?

 

 

 

Persoonlijke bescherming: Overlijdensverzekering - Gewaarborgd inkomen - Inkomen bij invaliditeit - Hospitalisatie - Pensioenopbouw - De 4 pensioenpijlers - Groepsverzekering - VAPZ - IPT - POZ - Pensioensparen - Langetermijnsparen