Tijdelijke actie tot 31 oktober 2021

Ben je net als veel Belgen op zoek naar een rendement voor uw beleggingen? Dan kan een beleggingsverzekering* een goede optie zijn. Wij bekijken daarbij samen met jou hoe je staat ten opzichte van risico en zoeken dan een gepaste oplossing.

Tijdelijk geen verzekeringstaks

Tot 31 oktober 2021 neemt de maatschappij de verplichte premietaks van 2% voor haar rekening bij een belegging vanaf €10.000.

Je hebt daarbij de keuze uit een ruim gamma van beleggingsfondsen: aandelenfondsen, obligatiefondsen, flexibele fondsen, profielfondsen en vastgoedfondsen. Jouw beleggingsverzekering is flexibel en kan evolueren op basis van jouw behoeften en profiel.

Exclusief fonds

Ook bieden wij als geselecteerde makelaar de mogelijkheid om vanaf € 50.000 in te stappen in het zeer exclusieve fonds Merclin Patrimoine waar je normaal gezien pas kan participeren door inleg van een kapitaal van minstens € 1.000.000

Na de verkoop van de familiale participaties in An-Hyp, Devos-Lemmens en Frisk in de jaren ’90, beslisten de families Mercier en Vanderlinden in 2000 het beheer van het vermogen toe te vertrouwen aan Stéphane (Mercier) en Thomas (Vanderlinden). De doelstelling was en is nog steeds de koopkracht van het familiale vermogen te beschermen en te laten groeien voor de volgende generaties. Zowel de naam Mercier Vanderlinden als het credo « We take it personally » zijn een uiting van hun persoonlijk engagement.

Wens je hierover nog meer info en wens je meer uit jouw vermogen te halen en jouw beleggingen te spreiden?

Neem dan snel contact met me op om kennis te maken met de voorwaarden van deze actie. 

Hoe?
Wij bekijken jouw persoonlijke situatie en jouw wensen graag tijdens een afspraak. Maak online een afspraak, stuur ons een mail op info@gardagroup.be of bel ons op 09 360 65 55


*Het kapitaal en het rendement van de beleggingen van beleggingsverzekeringen zijn niet gewaarborgd. Het financiële risico van beleggingsverzekeringen wordt volledig gedragen door de verzekeringnemer.

Geen verzekeringstaks 2% Beleggen zonder taks Duurzaam Investeren Tak 23 GARDA group Verzekeringsmakelaar Zottegem - Herzele - Geraardsbergen Zuid-Oost-Vlaanderen Vlaamse Ardennen Brakel Sint-Lievens-Houtem Oosterzele Lierde Velzeke Balegem Gavere Erpe-Mere Burst Borsbeke Erwetegem Zwalm Oudenaarde Zingem Deinze Nazareth Eke De Pinte Gent Merelbeke Melle Wetteren Wichelen Oost-Vlaanderen Vlaanderen