Opgelet, je spaargeld verdampt!

Nog tot 30 november kan u genieten van onze acties, voor elk profiel wat wils

  • Geen verzekeringstaks voor elke storting van minstens € 10.000 in een beleggingsverzekering Tak 23
  • 1,5% gegarandeerde rentevoet voor een belegging in Tak 21 (met kapitaalsgarantie)

Maandelijks sparen

Elke maand iets opzij zetten voor je kinderen of kleinkinderen? Of gewoon voor jezelf? Hét alternatief voor het spaarboekje is een spaarplan. Door de maandelijkse spreiding en de lange termijn de beste zet tegen de verdamping van je spaargelden.

Tak 23?

Tak 23 is een beleggingsverzekering waarbij belegd wordt in aandelen- en/of obligatiefondsen. Er is geen kapitaalsgarantie maar de rendementen op langere termijn zijn over het algemeen wel beter.

Waar het afgelopen jaar zowat alles duurder is geworden, kan dat niet gezegd worden over deze fondsen, die je nu tot soms 30% goedkoper zijn dan 1 jaar geleden.

Tak 21?

Tak 21 is een spaarverzekering waarbij je kapitaalsgarantie combineert met een gegarandeerde intrestvoet en eventuele winstdeelname. Het kapitaal valt, net zoals het klassieke spaarboekje, onder het garantiefonds van de overheid tot € 100.000.

Tot 30 november kan je instappen in een Tak 21 met een gegarandeerde intrestvoet van 1,5% voor een periode van 8 jaar, veel hoger dan welk spaarboekje dan ook.

Looptijd

Of je nu Tak 21 of Tak 23 verkiest - we raden je aan een horizon van minstens 5 jaar te hebben en bij voorkeur nog langer.

Buffer

Behou ondanks de inflatie altijd een buffer op je spaarrekening om onverwachte uitgaven op te vangen. Beleg dus enkel met gelden die je langere tijd kan missen.

Persoonlijk advies

Wij bieden je advies op maat, afhankelijk van jouw doelstelling en risico appetijt.

Maak nu een afspraak voor persoonlijk advies

Tak 21 of Tak 23? Alternatieven voor spaarboekje. GARDA group Zottegem Herzele. Onafhankelijk verzekeringsmakelaar.