BA Uitbating

De verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid ondernemingen (BA uitbating) is een verzekering die de schade verzekert die toegebracht is aan derden door een zelfstandige of een kmo in het kader van hun activiteit.

Bovendien zijn er ook waarborgen om de schade aan klanten te vergoeden in kader van de waarborg "na levering"  en "toevertrouwde voorwerpen".

De premie wordt meestal berekend op het aantal tewerkgestelde personen (forfaitair) of op afrekening op basis van de omzet of de loonmassa.

Het is van cruciaal belang om de eigen activiteiten zo duidelijk mogelijk te omschrijven zodat de verzekeringsmaatschappij een goede inschatting van het risico kan maken en er bij een schadegeval geen onaangename verrassingen zijn. Uw aanbod uitbreiden met een nieuwe activiteit? Vergeet dit zeker niet te melden.

Voor meer info, contacteer ons via info@gardagroup.be

BA Uitbating BA na levering BA toevertrouwd goed Verzekeringsmakelaar Zottegem - Herzele - Geraardsbergen Zuid-Oost-Vlaanderen Vlaamse Ardennen Brakel Sint-Lievens-Houtem Oosterzele Lierde Velzeke Balegem Gavere Erpe-Mere Burst Borsbeke Erwetegem Zwalm Oudenaarde Zingem Deinze Nazareth Eke De Pinte Gent Merelbeke Melle Wetteren Wichelen Oost-Vlaanderen Vlaanderen