Het verhaal van
Garda Group

Van de eenvoudigste aansprakelijkheidsverzekering tot de meest ingewikkelde successieplanning: op elke vraag biedt Garda Group een antwoord. Dat hebben ze te danken aan jarenlange expertise en een zorgvuldig samengesteld team met een uitgebreide waaier aan specialisaties.

Garda Group vroeger en nu

De vroegste kiem van Garda Group werd gelegd in 1978, toen Verzekeringen Eric De Clercq werd opgericht. Tien jaar later opende ook Zakenkantoor Sven Van den Meersschaut en daarmee waren de fundamenten voor de huidige organisatie gelegd. Want in 2019 fuseerden de twee kantoren en werd Garda Group geboren.

Ervaren zaakvoerders…

Aan het roer van de organisatie vind je nog steeds dezelfde namen – al gaat het dan in sommige gevallen over een volgende generatie. Hans De Clercq, Tim De Clercq en Sven Van den Meersschaut hebben Garda Group met succes uitgebouwd tot een vaste waarde in de regio, voor wie z’n zaken graag op orde ziet.

… en een enthousiast team

Maar de grootste sterkte van Garda Group zit in het team. Op kantoor vind je een evenwichtige mix tussen jong talent en ervaren rotten, elk met hun eigen interesses en specialisaties. Kortom: bakken vol expertise met een honger om elke klant te helpen.

“We willen een one-stop-shop zijn: verzekering, fiscaliteit, kredieten? We kunnen het allemaal.”

- Hans De Clercq, verzekeringsmakelaar

Neem het maar aan van onze klanten

“Voor ons is het belangrijk een partner te hebben die alles onder één dak heeft. Binnen Garda Group heeft iedereen zijn specialiteit, wat ervoor zorgt dat we service op maat krijgen en dat alles heel snel en vlot verloopt.”

- Geert De Clercq, GDC Auto