Nieuws

We nodigen je graag uit voor onze webinar "7 gouden regels om slimmer te beleggen" door Dieter Haerens, Director Business Development & Partnerships at the publishing house of De Tijd, Sabato, De Belegger, op maandag 25 september van 20u tot 21u.
Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) heeft in kader van een bredere fiscale hervorming de intentie om het fiscaal voordeel voor langetermijnsparen af te schaffen vanaf 2024.
Welke plannen je ook hebt deze zomer, goed verzekerd zijn is essentieel zodat je met een gerust hart kan genieten van de vakantie. 
In het mooie't Landhuys van Leeuwergem werd het thema successieplanning tot in de puntjes toegelicht, gevolgd door een receptie met heerlijke gerechtjes van Flor de Sal.
Een gemiddeld Belgisch koppel van jonge dertigers spendeert jaarlijks meer dan 1000 euro aan gezondheidszorg. Twintig jaar later is dat ongeveer 1500 euro. We lopen allemaal het risico om ziek te worden of een ongeval te hebben en de factuur kan snel oplopen. Een hospitalisatieverzekering is essentieel om de kosten het hoofd te kunnen bieden.

Vragen, bezorgdheden of gewoon al helemaal klaar om met ons in zee te gaan?