Zelfstandigen en kmo’s

Verzekeringen en kredieten voor ondernemers

Als zelfstandige kan je pas het beste van jezelf geven als je kan rekenen op een stevig vangnet. Want je eigen baas zijn komt dan wel met veel vrijheid, maar ook met een behoorlijke verantwoordelijkheid.  We helpen je risico’s verzekeren en mogelijkheden benutten, zodat je vandaag kan focussen op je groei zonder zorgen over het ‘wat als’ van morgen.

Startende zelfstandige?

Start je pas als zelfstandige, word je bedolven onder een hele hoop administratie en verplichtingen. Zie je iets over het hoofd? Dan kom je daar pas achter als het te laat is. Om te vermijden dat jij later op de blaren moet zitten, helpen we je stap voor stap op weg naar een vliegende start.

Verzekeringen

Voor jou als bedrijfsleider

We helpen je zekerheid inbouwen, van pensioenopbouw tot successieplanning. En we denken mee na over het ondenkbare, zodat je ook bij onverwachte tegenslag niet in de kou komt te staan. 

Voor je bedrijf

Dat ondernemen gelijk staat aan risico’s nemen, dat is geweten, maar met de juiste verzekeringen hou je de gevolgen van die risico’s binnen de perken. Van bedrijfswagens tot kantoor, van ICT-infrastructuur tot gespecialiseerde machines en uiteraard ook je aansprakelijkheid.

Voor je werknemers

De juiste verzekeringen voor werknemers zijn meer dan een verplicht nummer: ze zorgen er ook voor dat je een aantrekkelijke werkgever wordt voor werkzoekenden. Zo moet je je indekken tegen arbeidsongevallen, maar kan een groepsverzekering of hospitalisatieverzekering een mooi extraatje vormen in een loonpakket.

 

Financieringen

Leasing, renting en financiering

Wat is voor jouw onderneming de beste manier om een wagen te financieren? Hoe ga je over tot de aankoop van nieuwe machines? Kan je een lening aangaan om je kantoor te verbouwen? We leggen je de verschillende mogelijkheden uit en helpen je de juiste beslissing te nemen. 

Investeringskredieten

Sta je voor een grote investering die je verstandig wil aanpakken? Wil je een hypothecair krediet afsluiten voor een nieuw pand? We kunnen helpen.

Praat je hier graag over met een van onze experten?

Geen afspraak, wel een vraag?

Heb je geen afspraak met een van onze experts nodig? We helpen je ook graag met andere vragen. Stuur ons hieronder een bericht en we laten je zo snel mogelijk iets weten.