Bullet loan

Een bulletkrediet is een alternatieve vastgoedfinanciering, het is een hypothecair krediet gekoppeld aan je pensioenverzekeringscontract(en). Dit wordt ook wel een reconstitutielening genoemd.

Gedurende de looptijd van het contract betaal je (privé) enkel de intresten op het geleende kapitaal. Op einddatum betaal je het ontleende bedrag in één keer terug met het kapitaal dat vrijkomt uit je (pensioen)verzekeringscontract(en), zoals je IPT, VAPZ of POZ, of zelfs je pensioensparen of langetermijnsparen.

Het is sinds de afschaffing van de woonbonus de enige manier om nog een fiscaal voordeel te hebben op de aankoop van de eerste woning. 

Heb je een vennootschap? Dan koop je het vastgoed privé, maar de aflossing van het kapitaal zal gebeuren met gelden uit de vennootschap. Dit voordeel compenseert ruimschoots het extra aan te betalen intresten.

Met zo’n bulletkrediet kan je nu dus al investeren in jouw privévastgoed met het kapitaal dat pas later tot je beschikking komt.

Wij zijn gespecialiseerd in deze bullet kredieten voor zelfstandigen en bedrijfsleiders.

Aarzel dus niet om meteen een afspraak te maken om hierover meer advies te krijgen. Een gesprek verheldert alles!

Mail ons    Bel ons    Afspraak maken

 

Bullet loan - Bulletkrediet - Financiering via IPT - Financiering via groepsverzekering - Reconstitutielening - Vastgoedfinanciering - Verzekeringsmakelaar Zottegem - Herzele - Geraardsbergen Zuid-Oost-Vlaanderen Vlaamse Ardennen Brakel Sint-Lievens-Houtem Oosterzele Lierde Velzeke Balegem Gavere Erpe-Mere Burst Borsbeke Erwetegem Zwalm Oudenaarde Zingem Deinze Nazareth Eke De Pinte Gent Merelbeke Melle Wetteren Wichelen Oost-Vlaanderen Vlaanderen