Hospitalisatie groep

Een hospitalisatieverzekering voor uw werknemers is een mooi extra-legaal voordeel en versterkt de band tussen uw werknemer en uw bedrijf.

Er is een groot aanbod aan verzekeringen met verschillende waarborgen en kapitalen die bovendien kan worden uitgebreid met een dekking voor ambulante zorgen en tandzorgen.

Onze partners voor hospitalisatieverzekering voor werknemers zijn Axa, AG Care en DKV.

Bovendien kan voor elke werknemer een wachtcontract worden voorzien om te vermijden dat deze bij pensionering aan hoge kosten moet instappen in een individueel contract.

Wij helpen u de hospitalisatieverzekering te kiezen die het best bij uw bedrijf en werknemers past en op uw noden is afgestemd.

 

Interesse of meer info?

 

Hospitalisatieverzekering voor werknemers - AG Care - Vision - DKV - Plan Horizon - Groep Hospitalisatie voor werknemers DKV Hospi Select Premium Flexi Horizon - Onafhankelijke Verzekeringsmakelaar Zottegem - Garda Group - De Clercq Consulting Group Zakenkantoor Sven Van den Meersschaut Zottegem Herzele Brakel Zwalm Oosterzele Sint-Lievens-Houtem Lierde Geraardsbergen Nazareth Burst Erpe-Mere