Bestuurdersverzekering

Er zijn verschillende opties mogelijk voor een bestuurdersverzekering, contacteer ons voor advies op maat

"In februari verloor ik tijdens een hagelbui de controle over mijn stuur en kwam ik in de gracht terecht. Het gevolg? Naast de materiële schade had ik een gebroken arm en enkele gekneusde ribben. Gelukkig had GARDA group me aangeraden een bestuurdersverzekering af te sluiten. Die vergoedde alle medische kosten en dekte mijn arbeidsongeschiktheid. Zonder deze verzekering zat ik nu echt in de problemen want een bestuurder is blijkbaar niet verzekerd voor lichamelijke schade." - Stéphanie (47)

Wanneer u een ongeval veroorzaakt bent u als bestuurder niet verzekerd voor uw eigen medische kosten. Een bestuurdersverzekering biedt hier een oplossing. Ze dekt de bestuurder voor lichamelijke schade en zorgt voor een vervangingsinkomen bij invaliditeit. In het slechtste geval wordt bij overlijden ook een kapitaal uitgekeerd aan uw nabestaanden. Dit alles ongeacht de aansprakelijkheid.

 

Wenst u meer informatie of een offerte voor een bestuurdersverzekering?

Verzekering autobestuurder Zottegem - Bestuurdersverzekering Verzekering Verzekeringen Onafhankelijke Verzekeringsmakelaars De Clercq Consulting Group Zottegem Herzele Brakel Zwalm Oosterzele Sint-Lievens-Houtem Lierde Geraardsbergen Nazareth Burst Erpe-Mere