Hospitalisatieverzekering

Opgenomen worden in het ziekenhuis betekent dikwijls grote kosten. Wanneer je alles uit eigen zak moet betalen is het probleem nog groter, terwijl je op dat moment dikwijls vele andere kopzorgen hebt. Sluit daarom tijdig een hospitalisatieverzekering en ga zorgeloos de toekomst tegemoet.

 

Hoe jonger je instapt, hoe goedkoper de premie en hoe kleiner de kans op uitsluitingen of bijpremies. Er is een groot aanbod aan verzekeringen met verschillende waarborgen en kapitalen dus neem zeker contact op met ons, wij vergelijken samen met u de verschillende verzekeringen zodat je goed geïnformeerd de juiste beslissing kan nemen.

Wachtcontract

Misschien heeft u reeds een contract via uw werkgever of die van uw partner? Dan kan het nuttig zijn een wachtcontract AG Care Vision af te sluiten om te vermijden dat u later aan hoge kosten moet instappen in een individueel contract. Lees meer hierover in ons nieuwsbericht van oktober 2018: Hoe een hoge hospitalisatiepremie vermijden

Wij vergelijken verschillende hospitalisatieverzekeringen voor u en helpen u in alle onafhankelijkheid de hospitalisatieverzekering te kiezen die het best bij u past en op uw noden is afgestemd.

Praat je hier graag over met een van onze experten?

Geen afspraak, wel een vraag?

Heb je geen afspraak met een van onze experts nodig? We helpen je ook graag met andere vragen. Stuur ons hieronder een bericht en we laten je zo snel mogelijk iets weten.