Bestuurdersverzekering

Wanneer u een ongeval veroorzaakt bent u als bestuurder niet verzekerd voor uw eigen medische kosten. Een bestuurdersverzekering biedt hier een oplossing. Ze dekt de bestuurder voor lichamelijke schade en zorgt voor een vervangingsinkomen bij invaliditeit. In het slechtste geval wordt bij overlijden ook een kapitaal uitgekeerd aan uw nabestaanden. Dit alles ongeacht de aansprakelijkheid.

Ook voor motorijders en fietsers hebben we betaalbare oplossingen voor een verzekering lichamelijke letsels.

"In februari verloor ik tijdens een hagelbui de controle over mijn stuur en kwam ik in de gracht terecht. Het gevolg? Naast de materiële schade had ik een gebroken arm en enkele gekneusde ribben. Gelukkig had GARDA group me aangeraden een bestuurdersverzekering af te sluiten. Die vergoedde alle medische kosten en dekte mijn arbeidsongeschiktheid. Zonder deze verzekering zat ik nu echt in de problemen want een bestuurder is blijkbaar niet verzekerd voor lichamelijke schade." - Stéphanie (47)

Praat je hier graag over met een van onze experten?

Geen afspraak, wel een vraag?

Heb je geen afspraak met een van onze experts nodig? We helpen je ook graag met andere vragen. Stuur ons hieronder een bericht en we laten je zo snel mogelijk iets weten.