Arbeidsongeschiktheid

Het leven zit vol verrassingen en arbeidsongeschiktheid kan iedereen overkomen. Wij staan klaar om je te helpen je bedrijf te beschermen tegen de gevolgen van zo'n onverwachte wending. Ontdek hier hoe wij jou als bedrijfsleider kunnen ondersteunen bij arbeidsongeschiktheid.

Gewaarborgd inkomen

Een onverwachte dip in je gezondheid kan behoorlijk roet in het eten gooien, ook financieel. Onze 'Gewaarborgd Inkomen' verzekering fungeert als een financieel vangnet. Hiermee zorgen we ervoor dat jij, zelfs tijdens zware tijden, op beide benen blijft staan. Benieuwd hoe deze verzekering jouw gemoedsrust kan waarborgen?

Bedrijfsleidersverzekering

Onze Bedrijfsleidersverzekering is net zo uniek als jouw bedrijf. Ontworpen met jou in gedachten, biedt deze verzekering niet alleen bescherming voor je persoonlijke inkomen, maar houdt ook rekening met de impact op je bedrijf. Ontdek hoe onze Bedrijfsleidersverzekering jou helpt om zowel je persoonlijke welzijn als de continuïteit van je onderneming te waarborgen.

Praat je hier graag over met een van onze experten?

Geen afspraak, wel een vraag?

Heb je geen afspraak met een van onze experts nodig? We helpen je ook graag met andere vragen. Stuur ons hieronder een bericht en we laten je zo snel mogelijk iets weten.