Overlijdensverzekering

Wie of wat is voor u het belangrijkste in het leven? Uw gezin? En wat heeft u verzekerd? Uw wagen? Uw huis? We staan er het liefst niet bij stil en denken er meestal niet over na. Maar toch is het de moeite eens door de zure appel te bijten en de oefening te maken: "wat als ik kom te overlijden?". De inkomsten die je normaal tot je pensioen zou genereren vallen weg en worden niet of nauwelijks vervangen. Kan je gezin in de woning blijven wonen? Zullen je kinderen wel verder kunnen studeren? Wat gaat op aan successierechten?

Gemoedsrust voor u en uw familie

Het afsluiten van tijdelijke overlijdensverzekering met vast kapitaal zorgt voor gemoedsrust. Het kan ervoor zorgen de levensstandaard van uw naasten te behouden, de successierechten te betalen, zeker te zijn dat uw kinderen hun studies kunnen voltooien en kan dienen als buffer voor andere onvoorziene uitgaven.

Gemoedsrust voor u en uw vennoten

Ben je bedrijfsleider en heb je mede-vennoten? Wat als één van hen komt te overlijden? Is er een voorkooprecht bedongen? Zijn er wel voldoende liquiditeiten om de aandelen effectief over te kopen?

Uitermate flexibel en lage premies

  • Lage premies in vergelijking met de verzekerde kapitalen
  • U kiest de duur en het verzekerde bedrag in functie van uw behoeften.
  • U kan elk jaar beslissen de verzekering stop te zetten.
  • U kunt de begunstigde en het verzekerde kapitaal op elk ogenblik wijzigen.
  • U kunt tegen bepaalde voorwaarden een aanvullende waarborg afsluiten tegen het risico op blijvende of tijdelijke volledige invaliditeit.
  • Aanvaarde kost in de vennootschap

Praat je hier graag over met een van onze experten?

Geen afspraak, wel een vraag?

Heb je geen afspraak met een van onze experts nodig? We helpen je ook graag met andere vragen. Stuur ons hieronder een bericht en we laten je zo snel mogelijk iets weten.