Overlijdensverzekering

Mail ons    Bel ons    Afspraak maken

Wie of wat is voor u het belangrijkste in het leven?

Uw gezin?

En wat heeft u verzekerd?

Uw wagen? Uw huis?

Gemoedsrust voor u en uw familie.

We staan er het liefst niet bij stil en denken er meestal niet over na. Maar toch is het de moeite eens door de zure appel te bijten en de oefening te maken: "wat als ik kom te overlijden?".

De inkomsten die je normaal tot je pensioen zou genereren vallen weg en worden niet of nauwelijks vervangen. Kan je gezin in de woning blijven wonen? Zullen je kinderen wel verder kunnen studeren? Wat gaat op aan successierechten?

Het afsluiten van tijdelijke overlijdensverzekering met vast kapitaal zorgt voor gemoedsrust. Het kan ervoor zorgen de levensstandaard van uw naasten te behouden, de successierechten te betalen, zeker te zijn dat uw kinderen hun studies kunnen voltooien en kan dienen als buffer voor andere onvoorziene uitgaven.

Gemoedsrust voor u en uw vennoten.

Ben je bedrijfsleider en heb je mede-vennoten? Wat als één van hen komt te overlijden? Is er een voorkooprecht bedongen? Zijn er wel voldoende liquiditeiten om de aandelen effectief over te kopen?

Uitermate flexibel en lage premies

  • Lage premies in vergelijking met de verzekerde kapitalen
  • U kiest de duur en het verzekerde bedrag in functie van uw behoeften.
  • U kan elk jaar beslissen de verzekering stop te zetten.
  • U kunt de begunstigde en het verzekerde kapitaal op elk ogenblik wijzigen.
  • U kunt tegen bepaalde voorwaarden een aanvullende waarborg afsluiten tegen het risico op blijvende of tijdelijke volledige invaliditeit.
  • Aanvaarde kost in de vennootschap

Meer info of vragen?

Mail ons    Bel ons    Afspraak maken

Overlijdensverzekering Schuldsaldoverzekering Levensverzekering Verzekeringsmakelaar Zottegem - Herzele - Geraardsbergen Zuid-Oost-Vlaanderen Vlaamse Ardennen Brakel Sint-Lievens-Houtem Oosterzele Lierde Velzeke Balegem Gavere Erpe-Mere Burst Borsbeke Erwetegem Zwalm Oudenaarde Zingem Deinze Nazareth Eke De Pinte Gent Merelbeke Melle Wetteren Wichelen Oost-Vlaanderen Vlaanderen