Motorverzekering

Een motorverzekering afsluiten is niet altijd even eenvoudig. Er zijn vele opties en mogelijkheden. Bovendien zit er wel wat verschil in de kleine lettertjes. Wij kunnen je helpen om de vergelijking te maken. Als onafhankelijk makelaar zijn we niet gebonden aan 1 maatschappij en kennen we de markt als geen ander. Bovendien kost het je niets extra.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Verplichte verzekering voor vergoeding van schade aan derden bij een ongeval in fout.

Omnium

Is een verzekering voor de schade aan je moto.

Er zijn verschillende opties:

  • kleine omnium: schade door natuurkrachten, brand, glasbreuk, aanrijding met dieren en diefstal
  • grote omnium: kleine omnium uitgebreid met schade door ongeval in fout of bij gebreke aan verantwoordelijke derde

Bestuurdersverzekering

Verzekering voor lichamelijke schade aan jezelf als bestuurder van de motor. We hebben een betaalbare oplossing voor deze toch wel zeer belangrijke verzekering voor een motorrijder.

Bijstand

Er is steeds een bijstand in geval van ongeval inbegrepen in je verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Een uitgebreide bijstand voorziet in ruimere dekkingen, ook bij motorpech, dit zowel in binnen- en buitenland.

Bovendien kan je ook tegen zeer voordelige tarieven ook je gezin meeverzekeren. Daarmee heb je een complete reisverzekering incl. medische kosten voor het ganse gezin, reddingskosten (bijv. op de skipiste), repatriëringskosten, ... Een aanrader!

Rechtsbijstand

Dit is een essentiële juridische waarborg. Schadevergoedingen waar u recht op heeft kunnen op deze manier worden teruggevorderd zonder dat u zelf juridische kosten moet maken.

Wij raden aan de rechtsbijstand af te sluiten bij een gespecialiseerde verzekeraar en niet bij uw eigen motorverzekering. Op die manier heeft u uitgebreide waarborgen en een grotere onafhankelijkheid.

Hiervoor werken wij samen met EuromexDAS en ARAG

Korting indien totaalklant

Indien je uw contract motor combineert met uw contract auto of kan aantonen dat u een bedrijfswagen heeft kan je genieten van een voordeeltarief voor Burgerlijke aansprakelijkheid.

Wordt het contract motor ook nog gecombineerd met brand- en familiale verzekering kan je extra korting ontvangen.

Inschrijving nieuw voertuig

Wij doen de inschrijving van een nieuw voertuig voor u online bij de DIV. Heeft u ook een nieuwe nummerplaat nodig? Reken dan op 1 à 2 werkdagen levertijd.

Voor een tweedehands motor verloopt de procedure niet online.

Praat je hier graag over met een van onze experten?

Geen afspraak, wel een vraag?

Heb je geen afspraak met een van onze experts nodig? We helpen je ook graag met andere vragen. Stuur ons hieronder een bericht en we laten je zo snel mogelijk iets weten.