Autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten is niet altijd even eenvoudig. Er zijn vele opties en mogelijkheden bij verschillende maatschappijen. Bovendien zit er wel wat verschil in de kleine lettertjes. Wij helpen jou om de vergelijking te maken. Als onafhankelijk makelaar zijn we niet gebonden aan 1 maatschappij en kennen we de markt als geen ander. Bovendien kost het je niets extra.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Dit is de verplichte autoverzekering. Die zorgt voor vergoeding van schade aan anderen bij een ongeval in fout. Maar niet elke verzekering is dezelfde. Sommige verzekeraars werken met een levenslange Bonus Malus -2, andere met een systeem van jokers en soms krijg je er een gratis bestuurdersverzekering bovenop.

Ook voor jonge bestuurders bieden wij goede oplossingen indien de ouders totaalklant zijn. Vergeet ons niet in te lichten wanneer één van uw kinderen het rijbewijs haalt en met de auto zal rijden. De verzekeraar moet daarvan op de hoogte gebracht worden en bovendien helpt het bij de bepaling van de latere bonus-malus graad van de jonge bestuurder.

Omnium

Dit is de verzekering voor schade aan je eigen voertuig. Er zijn verschillende opties:

  • schade door natuurkrachten (storm, hagel, overstroming, ...)
  • schade door natuurkrachten + glasbreuk
  • kleine omnium: natuurkrachten uitgebreid met brand, glasbreuk, aanrijding met dieren en diefstal
  • grote omnium: kleine omnium uitgebreid met schade door ongeval in fout of bij gebreke aan verantwoordelijke derde

Bestuurdersverzekering

De bestuurder is als enige in het voertuig niet verzekerd voor lichamelijke schade bij een ongeval in fout. Een bestuurdersverzekering is de oplossing.

Bijstand

Er is steeds een bijstand in geval van ongeval inbegrepen in je verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Een uitgebreide bijstand voorziet in ruimere dekkingen, ook bij autopech, en voorziet een langere periode vervangwagen dit zowel in binnen- en buitenland.

Bovendien kan je tegen zeer voordelige tarieven ook je gezin meeverzekeren. Daarmee heb je een complete reisverzekering incl. medische kosten voor het ganse gezin, reddingskosten (bijv. op de skipiste), repatriëringskosten, ... Een aanrader!

Rechtsbijstand

Dit is een essentiële waarborg. Schadevergoedingen waar u recht op heeft kunnen op deze manier worden teruggevorderd zonder dat u zelf juridische kosten moet maken.

Wij raden sterk aan de rechtsbijstand af te sluiten bij een gespecialiseerde verzekeraar en niet bij uw eigen autoverzekering. Op die manier heeft u uitgebreide waarborgen en een grotere onafhankelijkheid. Hiervoor werken wij samen met DASLAREuromex en ARAG

Korting indien totaalklant

Indien je uw contract auto combineert met uw brand- en familiale verzekering kan je tot wel 10% extra korting ontvangen op zowel de auto- als de brandverzekering.

Jonge/oude bestuurder

Wij bieden speciale voorwaarden voor jonge en oude bestuurders.

Inschrijving nieuw voertuig

Wij doen de inschrijving van een nieuw voertuig voor u online bij de DIV. Heeft u ook een nieuwe nummerplaat nodig? Reken dan op 1 à 2 werkdagen levertijd.

Praat je hier graag over met een van onze experten?

Geen afspraak, wel een vraag?

Heb je geen afspraak met een van onze experts nodig? We helpen je ook graag met andere vragen. Stuur ons hieronder een bericht en we laten je zo snel mogelijk iets weten.