Gewaarborgd inkomen

Wij begeleiden en adviseren je van A tot Z bij het afsluiten van een polis gewaarborgd inkomen. Klik hier indien u meer info wenst.

Als zelfstandige of bedrijfsleider is een goede persoonlijke bescherming cruciaal voor uzelf en uw gezin.

Daarbij staat een gewaarborgd inkomen centraal. Wanneer je als zelfstandige arbeidsongeschikt wordt door ongeval of ziekte krijg je enkel een beperkte tussenkomst van het ziekenfonds. Een verzekering gewaarborgd inkomen voorziet in een bijkomend inkomen om zo de impact op uw budget te minimaliseren.

Het gewaarborgd inkomen is geplafonneerd tot 80% van je beroepsinkomen.

De kost van deze verzekering hangt af van het verzekerde bedrag, je beroepsactiviteit, leeftijd en medische voorgeschiedenis. Koppel je deze verzekering aan je VAPZ of IPT, dan heb je bovendien een forse tariefreductie.

In sommige situaties kan een persoonlijke ongevallenverzekering een bijkomende dekking bieden. 

Bescherm ook je bedrijf

Bijkomend kan je als bedrijfsleider van een vennootschap ook nog een bedrijfsleidersverzekering (BLV) afsluiten. Waar het gewaarborgd inkomen bescherming biedt voor jou privĂ© en je gezin doet een bedrijfsleidersverzekering dat voor je bedrijf. Hier wordt dan een deel van de omzet verzekerd om zo de vaste kosten van de vennootschap te dragen tijdens jouw afwezigheid als bedrijfsleider.

 

Interesse of meer info?

 

Gewaarborgd inkomen Verzekeringen Onafhankelijke Verzekeringsmakelaars Garda Group De Clercq Consulting Group Zakenkantoor Sven Van den Meersschaut Zottegem Herzele Brakel Zwalm Oosterzele Sint-Lievens-Houtem Lierde Geraardsbergen Nazareth