Taksactie tot eind april

Ben je net als veel Belgen op zoek naar een rendement voor uw beleggingen? Dan kan een beleggingsverzekering* een goede optie zijn. Wij bekijken daarbij samen met jou hoe je staat ten opzichte van risico en zoeken dan een gepaste oplossing.

Tijdelijk geen verzekeringstaks

Tot eind april 2023 vakt de verplichte premietaks van 2% weg bij een belegging vanaf €10.000.

Je hebt daarbij de keuze uit een ruim gamma van beleggingsfondsen: aandelenfondsen, obligatiefondsen, flexibele fondsen, profielfondsen en vastgoedfondsen. Jouw beleggingsverzekering is flexibel en kan evolueren op basis van jouw behoeften en profiel.

*Het kapitaal en het rendement van de beleggingen van beleggingsverzekeringen zijn niet gewaarborgd. Het financiële risico van beleggingsverzekeringen wordt volledig gedragen door de verzekeringnemer.

Fan van de zekerheid van een spaarboekje?

Ben je op zoek naar 100% zekerheid? Dan is een spaarverzekering iets voor jou, met een gegarandeerde rentevoet van 1,5% én dezelfde zekerheid van een spaarboekje.

Hoe?
Wij bekijken jouw persoonlijke situatie en jouw wensen graag tijdens een afspraak. Maak online een afspraak, stuur ons een mail op info@gardagroup.be of bel ons op 09 360 65 55

Beleggen Sparen Investeren Verzekeringsmakelaar Successieplanning Zottegem Herzele