Bescherm jezelf in je privéleven

Je Familiale vergoedt schade aan anderen. Met Top Ongevallen bescherm je jezelf en je gezin bij een ongeval, ook met de fiets, moto of bij sporten.

Ongevallenverzekering

Je Familiale verzekering vergoedt de schade die je aan anderen toebrengt, maar wat ze niét verzekert zijn de kosten die voortvloeien uit je eigen letsels, of die van een gezinslid, 
bij een ongeval tijdens uw privéleven: in huis, in de tuin, met de fiets, op weg naar familie, winkels, tijdens vakantie, sport en spel …
Uit recent onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mensen de voorbije 5 jaar een ernstig ongeval heeft gehad en meer dan 50% van alle ongevallen in de privé sfeer gebeuren.
Het ziekenfonds en de hospitalisatieverzekering vergoeden lang niet alle financiële gevolgen van een ongeval. Een aparte verzekering is dus zeker een optie.

Het hele gezin gedekt met de Omnium Gezin

De Omnium Gezin verzekert het volledige gezin maar ook vriendjes (jonger dan 14 jaar) van uw kinderen die bij u thuis komen spelen en zelfs uw hond of kat (voor 1 schadegeval per jaar).

Er is bovendien ook een formule alleen voor de kinderen en een formule voor 1 individu, zodat je een keuze op eigen maat kan maken.

Onmisbaar voor motorijders & fietsers

In tegenstelling tot veel andere verzekeringen dekt deze verzekering ook ongevallen met motorrijtuigen, inclusief moto's. En dit zonder bijpremie.

Ook de gevolgen van ongevallen met (elektrische) fietsen zijn mee verzekerd.

De waarborgen

De waarborg Blijvende invaliditeit keert een kapitaal uit bij eender welke blijvende invaliditeit van een verzekerd gezinslid vanaf één percent invaliditeit. 

De waarborg Overlijden keert bij overlijden van een verzekerd gezinslid een kapitaal uit.

De waarborg Medische kosten komt tussen in kosten die overblijven na de terugbetaling door uw ziekenfonds voor ziekenhuisopnames, medische behandelingen en geneesmiddelen, prothesen en orthopedische toestellen, herstellende esthetische chirurgie, verplaatsingen, repatriëring …

De waarborg Tijdelijke arbeidsongeschiktheid keert vanaf 14 dagen tot 2 jaar na een ongeval, elke dag een vast bedrag uit. Deze waarborg is optioneel voor de verzekeringnemer en zijn partner.

De waarborg Psychologische bijstand Ongevallen 24/7, waarvan elk verzekerd gezinslid tot 3 sessies bij een psycholoog krijgt.

Wil je meer weten?
Wij zorgen voor een verzekering op jouw maat. Maak een afspraak via www.gardagroup.be/team, stuur ons een mail op info@gardagroup.be of bel ons op 09 360 65 55

Ongevallenverzekering motorijder motard fietser ski sport privéleven Verzekeringsmakelaar Zottegem Herzele Geraardsbergen